0229-842424

Welkom bij KIIP B.V.

Let op! Tijdelijk geen verzendkosten voor alle bestellingen vanaf 100 Euro. Gebruik kortingscode: TTulpe tijdens het afrekenen.

Wij zijn sinds 2010 officieel Importeur / distribiteur van de merken Cointra, Thermex, Eldom® en TTulpe®

KIIP B.V. is gespecialiseerd in de import van verwarmings en warmwater producten voor vele doeleinden. We verkopen de producten inmiddels in 15 verschillende landen in Europa. De kracht van ons bedrijf schuilt in de zeer goede service, voorraad en enthousiasme. Onze groothandel biedt u de mogelijkheid om de producten rechtstreeks van de fabriek bij u in de winkel te krijgen. Bent u een zakelijke afnemer? Vraag ons om een prijsopgaaf via het contactformulier op deze site. Particulieren kunnen via onze webshop inloggen. Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Wij distribueren door heel Europa. KIIP B.V. is zakenpartner van KWF kankerbestrijding. Uw klandizie draagt bij aan steun en wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van kanker.

KIIP, uw innovatieve importeur.

Aan de linkerzijde kunt u de door u gewenste categorie kiezen. Wij danken u alvast voor uw interesse in onze innoverende producten.

Topproducten: