0229-842424

Cointra is onderdeel van Gruppo Ferroli

Ferroli is één van de grootste spelers op de markt van verwarming, airconditioning en warm water. Bekend van onder andere Lamborghini en Agpo. Cointra is meer dan 60 jaar actief in Spanje. Het hoofdkantoor staat in Madrid. Men koopt in Spanje geen geiser, maar een “Cointra”. Cointra is kwalitatief hoogwaardig en vernieuwend.

De Optima serie zijn zeer compakte geisers op Butaan of Propaangas

Geschikt voor inbouw, past in bijna ieder kastje. Ideaal voor in uw camper, chalet, caravan of gewoon thuis. De geisers worden verkocht met toebehoren zoals twee rvs waterslangen,batterijen, aansluit adapters voor de meest voorkomende gas en wateraansluitingen en een montageset.

De automatische ontsteking werkt op batterijen en treedt in werking zodra er water door het toestel stroomt. Dit betekent geen waakvlam. De geisers zijn volkomen veilig en in heel Europa toegelaten. Aansluiten is zeer eenvoudig. Is er geen waterdruk aanwezig? Met een Flojet automatische waterpomp heeft u 3,4 bar en 11 liter per minuut water. Deze pompen werken op 12 volt.

Volledig nieuw is de Cointra Supreme

Deze geiser heeft de meest moderne eigenschappen die u van een topmodel mag verwachten. Een gesloten verbrandingssysteem, electronisch geregelde thermostaat, modulerend systeem en met verbrandingsbewaking voor schonere verbrandingsgassen. De meest veilige geiser voor uw caravan, chalet of thuis. Nu leverbaar in 11 en 14 liter per minuut.